Nieuws

Signcall voor Apple iOS (iPhone en iPad)

Vanaf vandaag kunnen Signcall-gebruikers met een iPhone of iPad ook gebruikmaken van Signcall op hun mobiele apparaten. De nieuwe applicatie voor Apple iOS biedt de mogelijkheid om altijd en overal te bellen en gebeld te worden via tekst, beeld en/of spraak. Deze oplossing is ideaal voor doven en slechthorenden die overal willen kunnen bellen en gebeld worden. De applicatie is vanaf vandaag te downloaden vanaf de App Store.

Met Signcall kun je bellen via tekst, spraak en/of beeld (Total Conversation). Het was al mogelijk om via de website, computersoftware en smartphones/tablets van Android te bellen. Vanaf vandaag is daar het iOS-platform aan toegevoegd en kunnen Signcall-gebruikers ook bellen en gebeld worden via hun iPhone of iPad. Een wens van velen!

Waar je ook bent, met myMMX smartphone / tablet van Signcall kun je met iedereen communiceren. Bel bijvoorbeeld met familie, vrienden en collega’s. Of met belangrijke diensten zoals de KPN Teletolk en het alarmnummer 112. Met Signcall myMMX smartphone / tablet heb je geen ouderwetse teksttelefoon meer nodig.

Hoe kun je de software downloaden?

  1. Open de App Store op je iPhone of iPad
  2. Zoek op ‘Signcall’, de app myMMX Signcall komt dan tevoorschijn in de lijst
  3. Klik op ‘Gratis’
  4. Klik op ‘Installeer’, de app myMMX Signcall wordt nu geïnstalleerd.
  5. Klik op ’openen’ om de applicatie te starten

Of volg deze link >>

Om gebruik te kunnen maken van Signcall heb je een abonnement nodig.

Kijk in de handleiding voor meer informatie over de vernieuwingen.
Heb je nog vragen? Mail dan naar contact@signcall.nl.

« Terug naar Nieuws

Signcall voor Apple iOS (iPhone en iPad)