Nieuws

Met mobiele applicatie van Signcall is pakket van tekstbeeld- en spraaktelefonie compleet

Een nieuwe applicatie voor Android Smartphones biedt de mogelijkheid om altijd en overal te bellen en gebeld te worden via tekst, beeld en/of spraak. Deze oplossing is ideaal voor doven en slechthorenden die overal willen kunnen bellen en gebeld worden. Met de app zet Signcall de laatste stap in het realiseren van een compleet pakket van mogelijkheden om te bellen via tekst- beeld en/of spraak, de standaard van Total Conversation. De applicatie is vanaf vandaag te downloaden vanaf Google Play.

Waar je ook bent, met myMMX mobiel van Signcall kun je met iedereen communiceren. Bel bijvoorbeeld met familie, vrienden en collega’s. Of met belangrijke diensten zoals de KPN Teksttelefoon Bemiddeling en het alarmnummer 112. Met myMMX mobiel heeft u geen ouderwetse teksttelefoon meer nodig. Het programma geeft toegang tot een persoonlijk telefoonboek en maakt gebruik van Total Conversation, waarmee u - al dan niet gelijktijdig - kunt bellen via tekst, beeld en spraak!
Om gebruik te kunnen maken van myMMX mobiel heeft u een abonnement nodig.

Vergoeding mobiele telefoon
Signcall heeft een overeenstemming bereikt met verschillende verzekeraars inzake de vergoeding van een toestel voor gedupeerden van AnnieS. De komende periode zal hiervoor een aantal omruildagen worden georganiseerd, waarbij gedupeerden hun oude blackberry – die voor de app van Signcall niet geschikt zijn -  kunnen omruilen voor een Samsung Galaxy Advanced S. Deze actie geldt alleen voor de gedupeerde gebruikers welke in opdracht van hun zorgverzekeraar een hulpmiddel verstrekt hebben gekregen en (nog) niet de beschikking hebben over een toestel waarop Signcall myMMX mobiel gebruikt kan worden. Meer informatie over deze actie.

Initiatief
Signcall is een initiatief van Berengroep in samenwerking met nWise en wordt mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie. 

« Terug naar Nieuws

Met mobiele applicatie van Signcall is pakket van tekstbeeld- en spraaktelefonie compleet