Aanvragen

Ja, ik wil Signcall ook gebruiken!
Met het onderstaande formulier kun je Signcall aanvragen. Als je doof of slechthorend bent en moeite hebt met telefoneren, dan wordt de software betaald door de zorgverzekeraar (ziekenfonds). Het gebruik is voor jou dan gratis. 

Vul de gegevens op dit aanvraagformulier in, dan zullen we je verder informeren over de mogelijkheden. Wij regelen het contact met je zorgverzekeraar.

Kijk bij aanvragen voor de volledige procedure.

 112

Ja, ik geef toestemming mijn gegevens te delen met de 112 meldkamer. Hierdoor kan ik in geval van nood beter geholpen door de politie, brandweer of ambulance.

Ja

Tolkcontact tolk op afstand

Ja, ik wil gebruikmaken van Tolkcontact tolk op afstand. Met Tolkcontact tolk op afstand kan ik zonder afspraak direct een gebarentolk op afstand inzetten. Op mijn smartphone, tablet of computer. Bij privésituaties, werksituaties en onderwijssituaties. Ik geef toestemming om mijn gegevens te delen met Tolkcontact zodat ik gebruik kan maken van Tolkcontact tolk op afstand.

Ja


Abonnement via de zorgverzekeraar

De meeste zorgverzekeraars vergoeden het abonnement op de Total Conversation-software van Signcall. Het gebruik van Signcall is dan gratis. Wil je in aanmerking komen voor een vergoeding van je zorgverzekeraar? Vul dan hier je zorgverzekeraar en polisnummer in. Wij zullen je dan per e-mail informeren over de mogelijkheden voor een vergoeding.


Zelf een abonnement afsluiten

Kom je niet in aanmerking voor een vergoeding via je zorgverzekeraar? Of betaalt je werkgever je abonnement? Neem dan even contact (e-mail: contact@signcall.nl of tel: 030 3040036) met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Door een aanvraag in te dienen bij Signcall gaat u akkoord met de algemene voorwaarden.